Mehmet Adil Kepolu Anaokulu
FERİDUN MAH. 959 SK. MEHMET ADIL KEPOLU ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO 4 SİLVAN / DİYARBAKIR
Müdür

VİZYON

VİZYON Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüterek;okul öncesi eğitiminde yaratıcılığın,yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olarak Karacailyas Beldesinde güvenilir,saygın,örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

MİSYON Okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda,öğrencilerimizi en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olarak,doğaya,insanlara,çevreye,etik değerlere önem veren,sorumluluk alabilen,kendine güvenen örnek çocuklar olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :2´li Öğretim

2´li Öğretim

07:30 - 12:30 12:40 - 17:40

Doğal Gaz

Servis bulunmamaktadir.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine uzaklık:88 km İlçe merkezine uzaklık:500 m (Okulumuz ilçe merkezinde Feridun Mahallesinde bulunmaktadır. İlçe Milli Eğitime uzaklığı belirtilmiştir.)

Silvan - Feridun Mahallesi